Matige 1ste helft nekt Strucht/Wijlre B1.

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op zondag 5 oktober 2014 20:38 door SV Geuldal.

Gisteren werd er in Wijlre onder een felle nazomerse zon de 3de competitiewedstrijd van de B1 afgewerkt. Willem 1 B1 was de tegenstander.

We begonnen de wedstrijd heel pover, er werd veel balverlies geleden en Willem 1 kon heel gemakkelijk de vrije man vinden. We werden bij vlagen gewoon weggespeeld en konden blij zijn dat het na een kwartier voetballen nog steeds 0-0 stond.

Maar na ongeveer 20 minuten spelen scoorde Willem 1 dan toch dat verdiende doelpunt. Een speler van hun werd vrij voor Luuk gezet en schoot de bal binnenkant paal binnen, 0-1.

Vrij snel na de 0-1 verdubbelde Willem 1 de voorsprong. Opnieuw werd iemand vrij voor Luuk gezet en opnieuw werd de bal binnenkant paal binnengeschoten, 0-2.

Daarna kreeg Willem 1 nog meer kansen, maar gelukkig voor ons bleef de schade beperkt. Wel nog een aderlating voor ons was dat Jesper geblesseerd was en niet meer verder kon spelen.

Na die hele slechte 1ste helft van ons moest er iets gebeuren. En we begonnen de 2de helft vrij goed. Zo kreeg Jérôme al snel een paar goede kansen en werkte een verdediger van Willem 1 de bal bijna in eigen doel. Maar het was gewoon niet onze dag, de bal wilde er gewoon niet in.

Zo eindigde deze wedstrijd in 0-2. Het was niet erg dat we van deze goede ploeg hadden verloren, maar zeker op basis van de goede 2de helft aan onze kant was er zeker meer mogelijk geweest.

Volgende week spelen spelen we in Hulsberg tegen Hulsberg B1.