Laatste minuut!

Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op vrijdag 14 april 2017 08:19 door SV Geuldal.

In de wedstrijd tegen Laura/Hopel Comb MO15-1 begonnen we goed. Wij creëerden enkele kansen maar scoren lukt helaas niet. Langzaamaan verzwakken we. Passen wij ons aan de tegenstander aan of is het net andersom? LHC wordt gevaarlijker en scoort in de eerste helft de 0 – 1.

In de rust zijn wij het allemaal met elkaar eens: als we de schouders er met z’n allen onder zetten zijn we niet verloren.

Na rust starten we goed en direct is er een kans voor SV Geuldal. Helaas scoren we niet. De 2e aanval is echter wel raak. Publiek dat iets te lang in de kantine is blijven hangen kijkt dan ook verbaasd als ze horen dat het al weer gelijk staat. In de 2e helft blijven we drukken en het is wachten op een 2e doelpunt maar helaas lukt dat niet.
In de laatste minuut is het LHC dat met de laatste adem nog één keer richting doel van SV Geuldal stormt en hieruit scoort. 1 – 2 waardoor we de wedstrijd verliezen.
Zuur, er was meer verdient maar helaas mocht dat niet lukken.

A.s. zaterdag kunnen we uitrusten en op zaterdag 22 april spelen we om 12 uur thuis tegen ST Voerendaal/RKSVB MO15-1.