C1 wint ook tweede competitiewedstrijd.

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op zaterdag 27 september 2014 15:07 door Bart Schrouff.

Vandaag speelden we de tweede competitiewedstrijd tegen RKVVL/Polaris C2.

Vooraf moesten we wat improviseren aangezien zowel Wout als Keanu geblesseerd waren. Hierdoor moesten we een nieuw centraal verdedigingsduo opstellen en Chris en Jay hebben dit prima ingevuld. De wedstrijd begon perfect want al na een minuut of drie strafde Ian een fout in de defensie van RKVVL/Polaris mooi af door vanuit een moeilijke hoek hard raak te schieten 1-0. Hierna kregen we enkele kansen op de 2-0 maar we waren niet scherp genoeg voor het doel. RKVVL/Polaris kwam dan ook terug in de wedstrijd toen ze een vrij trap vanaf circa 20 meter strak in de bovenhoek knalden 1-1. Hierna probeerden we door druk te zetten op de verdediging van onze tegenstander fouten af te dwingen. Dat lukte ook, na goed doorjagen stuiterde de bal over de keeper van RKVVL/Polaris en en Ruben was er als de kippen bij om de 2-1 te scoren. Na de rust kregen we hulp van drie spelers (Nils, Daan en Mitchel) van de C2 die in de ochtend hun wedstrijd al hadden gewonnen, proficiat mannen! Nils maakte meteen en prima beurt door een fel door te gaan en de 3-1 te scoren. Wedstrijd gespeeld zou je hopen/denken. Niets was minder waar. RKVLL/Polaris knokte voor elke meter, kreeg een terechte penalty en wist die te scoren 3-2. Hierna waren er nog enkele mooie kansen voor ons en met name Kylian had de wedstrijd al voor ons kunnen beslissen, helaas ging zijn lobje net over. Uiteindelijk bleef de stand 3-2 en hebben we de maximale score uit twee wedstrijden. Complimenten wederom voor de inzet van iedereen. Volgende week spelen we uit tegen Scharn C3.